Home                Profile                Contact              

miercuri, 22 iulie 2009

Pentru tine

Da, pentru tine. Curaj, nu gresesti. Despre tine e vorba. Da. Iti multumesc. Iti multumesc mult pentru tot. Ma bucur tare ca ai intrat azi pe blog. Vroiam sa vorbesc cu tine si nu stiam cum altfel sa o fac.

Iti multumesc ca esti alaturi de mine si ma vizitezi. Daca nu zilnic, macar saptamanal. Si o data pe luna e bine. Iti multumesc ca-mi si scrii. Ca-ti faci simtita prezenta printr-o gluma, o vorba de duh, un sfat, ceva. Cat de mic. Fie ca vrei sa fi anonim, in umbra sau cunoscut. Iti multumesc mult, inca o data. Ma bucur tare ca faci parte dintre vizitatorii mei, ca iti rupi o data la nu stiu cat timp 5-10 minute ca sa vezi daca am mai scris ceva si ce am scris. Blogul asta era pentru mine. Sau asa credeam initial. De fapt, e pentru tine. E o parte din mine, pe care tu ajungi sa o cunosti, sa o intepretezi, sa o critici sau sa o accepti apoi.

Uneori te fac sa razi, alteori te dezamagesc. Probabil te si sochez. Te sperii. Te enervez, te critic, te amuz... ma joc. Atat cat imi permiti, niciodata mai mult. Tu ai controlul, X-ul e in mainile tale. Fie ca esti cu mine de la inceput, ca m-ai descoperit pe parcurs si ai ramas sa ma asculti apoi, tu esti motivul pentru care inca mai sunt aici. Pentru care am salvate 10 drafturi, pentru care ma chinui sa gasesc idei si sa exprim unele pareri. Tu-mi raspunzi jocurilor, tu ma ajuti, tu ma sustii.

Iti multumesc ca esti nice and funny, ca stai in umbra si recomanzi filme, ca esti suparat pe familiile de comunisti pentru felul in care isi cresc copii, ca te joci leapsa cu mine, ca esti un prieten, ca esti un binevoitor care fura idei si care nu vrea sa posteze amintiri din calatorie, ca-ti rupi din timpul de invatat desi e grea sesiunea si-mi scrii tocmai din Jena, ca esti suparat pe arbitrii de la Imagine Cup, ca te chinui sa-i intelegi pe travestiti, ca esti nepasator, ca esti un coleg de milioane, ca esti o fosta colega de nota 20, ca ai cele 3 ..nelamuriri, ca ai fost rau si ca nu m-ai vrut in echipa, ca ai uitat sa-mi spui ca nu vrei sa lucram impreuna, ca iti plac parazitii si ii apreciezi pt ce sunt, ca esti dezamagita de liceu, ca o admiri pe diriginta pe care eu nu o suport, ca esti suparata pe mine pt ca ai spart tu un pahar de bere..., ca ai venit de pe alt site, cu alta tema, ca joci the-west, ca imi recomanzi muzica, pisi, ca esti... tu, vizitatorul meu.

9 comentarii:

  1. :). In sfarsit mi se recunosc meritele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim1:09 a.m.

    Pai stai pisi... Vorba era un singur post dedicat mie... :( nu-mi place asa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pisi, tu nu esti pisi la care ma refeream cu pisi. Tu esti omul cu echipa :p
    Ca sa nu faca nimeni confuzii, pisi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxana Big1:34 a.m.

    miss you from Jena. nice post;)
    ...si continua sa pui linku pe mess cand mai scrii:D...asa cum faci de obicei

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim9:52 a.m.

    Pisi, stiu ca nu mai is eu pisi... dar speram la un post doar pt mine...

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim4:30 p.m.

    Pisi, esti o dulce si o scumpa si o sa te iubesc tot timpul, chiar daca tu uneori esti suparata pe mine, sau nu esti de acord cu mine !
    Sa sti ca pana eu traiesc EU AM INTOTDEAUNA DREPTATE.... pt ca asa e in viata !

    RăspundețiȘtergere
  7. Bogdan6:24 p.m.

    Iti multumesc pentru aprecieri si cuvintele frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  8. scrii foarte bine
    o sa te vizitez si eu mai des

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult adidas. Te astept cu drag oricand :)

    RăspundețiȘtergere