Home                Profile                Contact              

joi, 14 aprilie 2011

Cautare

Furtuna neasteptata. Simt cum o plasa se strange tot mai mult in jurul meu. Nu-mi vrea raul, dar e acolo. Ma invaluie, imi ingradeste universul si libertatea; am nevoie sa evadez.. dar nu vreau. Nu vreau sa trec mai departe de plasa. Aici e sigur si calm. Ce ar putea sa fie dupa? Sunt curioasa, dar mi-e frica. Simt cum imi creste pulsul. Sunt prinsa in aceasta lume a contrastelor si nu stiu ce imi doresc. Sa raman aici, in siguranta sau sa ies si sa fiu in pericol. Te rog, nu te mai strange in jurul meu. Nu ma mai sufoca... Nu ma forta sa ies de aici, nu vreau sa te parasesc. Imi place lumea asta. Tine-ma aici, pana o sa vreau cu adevarat sa plec. Nu mai face presiuni.. nu-mi mai tulbura apele atunci cand se limpezesc. Nu, nu, nu...

Nu vreau sa ma ajuti, pentru ca nu ai cum. Nu stii ce vreau. Nu sunt pregatita sa plec. Nu strange plasa aia in jurul meu... nu ma forta. Fii langa mine, accepta-mi deciziile, nu le lua in locul meu.

Ma duc acum, ma duc in coltisorul meu. Sa ma gandesc. Sa ma detasez. Sa-mi caut linistea, sa adun forta. Acea forta care-mi aduce echilibrul.

Un comentariu: