Home                Profile                Contact              

duminică, 17 mai 2009

O noapte plina

Realizez acum ca am cam neglijat blogul. Desi am atatea de spus, e mai greu sa astern pe "hartie" gandurile care mi se invart in cap. Trebuie sa rezum doua saptamani pline, atat de fericire, cat si de dezamagiri, de lucruri bune si rele.Am sa incep cu seara-noaptea trecuta, pt ca a fost superba. M-am simtit extrem de bine.

Ce am facut? Pai ce nu am facut cred ca e intrebarea buna. Am fost la concert, pe langa Sala Sporturilor. Ce concert? Detalii.. Au fost Parazitii, da, da.. "aia mici si negri care recita si nu canta".. oamenii au facut show, atmosfera a fost super faina. Ah, uitasem sa va spun. Am ajutat la organizarea concertului, cat de cat. Cei din consortiul organizatiilor studentesti l-au organizat, in mare masura. Am facut si eu cate ceva. Am impartit fluturasi, am lipit afise si cel mai important, i-am sustinut moral.. fara sustinerea mea morala nu cred ca se putea organiza nimic. Glumesc si eu, ca sa va spun cum am ajuns atat de aproape de scena, de partea cealalta a barierelor, pe parte privilegiata, fara ecuson de organizator -m-au lasat cei pe care i-am sustinut moral. Spen ca-n seara asta sa nu uite nimeni de mine, si sa-mi faca ecuson. Dream on, Dream on.. (Aerosmisth chiar nu are nici o legatura; oamenii aia chiar canta bine)

Dupa concert, am fost la muzee. Noaptea alba a muzeelor e o initiativa de culturalizare a tinerilor si nu numai. Pentru ca daca e pe gratis, desi dezinteresat, romanul trage o vizita la muzeu. Ca nu poate rata ocazia de a merge pe gratis undeva. Si dupa ce vede ce si cum... poate se mai intoarce. Evenimentul e extrem de bine gandit, mai ales in conditiile in care nu e deschis chiar tot muzeul ci doar o parte micuta, exact atat cat e nevoie sa trezeasca interesul oamenilor. Ma rog, al unor oameni.

Iar in final.. am ramas la muzeul de Arta, la "De gustibus et coloribus", un targ de produse alimentare si concerte. Si ce bunatati gateau oamenii aia.. numai chestii una si una. Mi-am amintit de costita mancata in Viena, am sa pun poze, ca sa salivati - chiar si numai la vederea ei, ca de gust nu va mai spun...Si la targ vedeai produse romanesti peste tot - slanina, cas, bunatati de-ale noastre, autohtone. Si.. cantau "muzicantii", oamenii dansau, ce atmosfera, ce veselie, ce voie-buna, ce spectacol!

M-am simtit extrem de bine, seara a fost superba, compania la fel. Si ma bucur f tare ca am fost la toate astea si ca nu am ratat nimiiiic.
Ce voi face azi? Ma duc la "Ziua Lumanarilor Aprinse", la Compact si Vank si.. apoi mai vad eu. :) Sper sa fie o seara la fel de frumoasa ca cea de aseara.

Concert Parazitii

Photobucket Photobucket Photobucket

In curtea Muzeului de arta - "De gustibus et coloribus"
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Costita din Viena

Costita Mancare

2 comentarii:

  1. Se vede ca a venit sesiunea

    RăspundețiȘtergere
  2. Oaaa ... ce tare esti ... ai stat langa Parazitii ... i-ai atins macar? Nu conteaza ... ai stat langa ei! Esti tare!

    RăspundețiȘtergere